torsdag 4. november 2010

Åpenbaringer og vidunderlig pensum

Uansett hva du gjør kan du ikke forandre på at du er elsket. Ingenting du gjør kan få Gud til å elske deg mindre, og ingen ting du gjør kan få Gud til å elske deg mer. Du kan ikke imponere Gud. Hans kjærlighet til deg er uendelig, konstant, evig! Vær grunnfestet i kjærligheten! (Ef 3,18)

Han elsker deg fordi Han elsker deg
fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg
fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg
fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi Han elsker deg fordi det er sånn Han er.
Det er Hans natur.

Gud ikke bare elsker deg – Han liker deg også! Du er Hans sønn/datter og VENN! Han vil være sammen med deg!
(Joh 15, 9-17)

Og sånn by the way.
Hvor mye av bønnelivet ditt bruker du på å høre etter hva Han har å si, hva som er på Hans hjerte?
Han har nemlig fantastiske ting Han har lyst til å dele med sine venner.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dommerene 15:14 Da Samson kom til Leki, sprang filisterne imot ham med høye rop. Da kom Herrens Ånd over ham med styrke. Repene om hans armer ble som brent lintråd, og båndene falt av hans hender som om de smuldret bort. 15 Samson fant et friskt kjeveben av et esel. Han grep det og slo i hjel tusen mann med det. 16 Så sa han:
«Med kjevebenet av et esel
slo jeg dem ned i haugevis;
med kjevebenet av et esel
slo jeg ned tusen mann.»


Elsket Gud disse 1000 filisterne, siden det var Guds ånd som kom inn i Samson som gjorde han i stand til å drepe 1000 menn? 1000 fedre og sønner, brødre?

Elsket Gud dem, siden hans ånd drepte dem?

Anonym sa...

1. Mosebok 4:4 Abel bar også fram offer; han gav av de førstefødte lammene i saueflokken sin og av fettet på dem. Herren så med velvilje på Abel og hans offergave, 5 men Kain og hans gave enste han ikke. Da ble Kain brennende harm og stirret ned for seg.

Gud enste ikke gaven fra Kain.. Var ikke Gud imponert over offeret?

Poenget mitt med disse postene er: Les hele bibelen, ikke bare de versene i NT som sier at Gud elsker oss. Bare ett tips ;)

Lars sa...

@ Tenklitt:

1 kor 1:27
"Men det som i verdens øyne er dårskap, det utvalgte Gud for å gjøre de vise til skamme, og det som i verdens øyne er svakt, det utvalgte Gud for å gjøre det sterke til skamme."

Med andre ord: Ikke rart du mener det du mener, du ser det jo med verdens øyne, og i verdens øyne er det dårskap.

Jammen godt vi kan få Åpenbarings Ånd til å vise oss alt sammen. Ikke no stress det, er bare å be om å få den.

Ef 1,17:
"Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få en Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud å kjenne."

"SÅ dere lærer Gud å kjenne". Hmm betyr det at du ikke kan lære Gud å kjenne uten, og det samme når det gjelder visdom og åpenbaring?