tirsdag 27. april 2010

De som tror

Og han sa til dem: "Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alle mennesker! Den som tror og blir døpt, skal bli frelst; men den som ikke tror, skal bli fordømt. Og disse tegn skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder, de skal tale nye tungemål, og de skal ta slanger i hendene; og om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem. De skal legge hendene på syke, så de blir friske."
Mark 16, 15-18

2 kommentarer:

Hallgrim sa...

Hei Mette. Vil berre anbefale å lese siste blogginnlegget til Jan Tore Olsen på famolsen.blogspot.com. I det heile å fylgje med på den bloggen. Sterk lesnin om misjon

Mette sa...

Jeg har lest det nå. Takk for anbefalingen! Det var veldig god lesning! :o)

"Tykkje d e skremmende at og i Norge er det så ofte snakk om kva vi må gjere for Jesus istaden for å forkynne om kva han har gjort for oss, og korleis Han kan verke i oss. Det er det vi treng å høyre."

Her er deler av kommentaren din på Jan Tore Olsen sin side. Jeg vet ikke helt hva du mener om bibelverset i Markus som jeg har sitert, eller hva du mener jeg mener med det :op, men jeg synes dette nettopp sier noe om hvordan Jesus kan virke i oss som har tatt i mot hans offer på korset. "Og disse tegn skal følge de som tror..." Tegnene _skal_ følge oss. Det er ikke vi som skal følge tegnene. Det er en kjempeviktig forskjell.